21.3.09

φεστιβάλ-πεζόδρομος σημειώσατε 2 (σκίτσο από το αρχείο)


Σκίτσο από το αρχείο (24.07.2001) που δημοσιεύθηκε στη μηνιαία εφημερίδα ΟΔΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ . Χωρίς σχόλιο...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα ωραίο.

Από προσωπική εμπειρία πρέπει να πώ πως έχω παρακολουθήσει άπειρες παραστάσεις και έχω ξοδέψει ακόμα περισσότερα λεφτά στα φεστιβάλ φραπέ στον πεζόδρομο.

Από την άλλη με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω πως δεν έχω πατήσει ούτε μια φορά σε φεστιβάλ που παρουσιάζει η εικόνα αριστερά. Τί είναι αυτό το πράγμα; Πού βρίσκεται;

Χαχαχα

Georgios είπε...

Το Φεστιβάλ Τρίπολης πρωτοδιοργανώθηκε το 2000 από το νεοσυσταθέν τότε "Κέντρο Καλλιτεχνικής Πράξης". Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, νομίζω πως έγιναν 3 φεστιβάλ, έως και το 2002 (το καλοκαίρι). Το σκίτσο το έκανα το 2001 με αφορμή την πολύ μικρή συμμετοχή των συμπολιτών μας στις θεατρικές παραστάσεις του φεστιβάλ. Ενώ η Δεληγιάννη, ολημερίς κι οληνυχτίς ήταν "τίγκα". Κάτι σημαίνει αυτό. Έστω κι αν το επίπεδο ορισμένων παραστάσεων δεν ήταν υψηλό, την ευκαιρία να δούμε θέατρο στην Τρίπολη δεν την έχουμε συχνά... κι όμως, εμείς στα γνωστά, μην ξεφύγουμε έστω και λίγο από τα συνηθισμένα. Κρίμα. Στο κάτω-κάτω της γραφής, το εισιτήριο της παράστασης δεν κόστιζε πολύ περισσότερο από έναν καφέ!