13.1.13

Τετέλεσται - Δευτέρα 14 Ιανουαρίου η Σταύρωση της Ελλάδος με την κωδική ονομασία ΦΕΚ 240


Ο δικός τους κωδικός: ΦΕΚ 240.
Ο δικός μας: άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος.

Καλή λευτεριά αδέρφια.

Γ.Σ.

Υ.Γ. Συγνώμη αγαπημένε Στάθη. Είναι η πρώτη -και τελευταία- φορά που παρεμβαίνω σε σκίτσο σου. Λόγοι ανωτέρας Βίας μου το επέβαλαν. Είμαι σίγουρος πως με καταλαβαίνεις. 


Ανανέωση ανάρτησης:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Σήμερα (Δευτέρα 14.01.2012) τίθεται προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής με διαδικασία κατεπείγοντος, μεταξύ άλλων, και η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 240 που παραδίδει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στους δανειστές σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής του (μη βιώσιμου) δημοσίου χρέους. Εισάγει οδυνηρές τροποποιήσεις στους όρους των προηγούμενων δανειακών συμβάσεων, όπως π.χ. την άρση της ασυλίας ΚΑΙ της Τράπεζας της Ελλάδος, με άλλα λόγια παραδίδει στους δανειστές και τον χρυσό της ΤτΕ. Η πατρίδα μας, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία παραδίδονται αμαχητί στους δανειστές.
Την ίδια στιγμή, εκτός από το χρέος, μη βιώσιμος έχει καταστεί και ο τόπος μας.
Τυχόν υπερψήφιση του ΦΕΚ 240 καθιστά τους βουλευτές, για μια ακόμη φορά, συνεργούς σε έγκλημα κατά της πατρίδος μας.
Υπόσχομαι και δηλώνω δημοσίως πως θα προβώ σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες ώστε οι βουλευτές που θα υπερψηφίσουν τον συγκεκριμένο νόμο να διωχθούν ποινικά για Εσχάτη Προδοσία. Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατόν κατά την παρούσα περίοδο συνταγματικής εκτροπής και ξένης κατοχής, θα συμβεί οπωσδήποτε την ευλογημένη εκείνη μέρα που ο περήφανος λαός μας θα απελευθερωθεί και θα αποκαταστήσει την Δημοκρατία στην πατρίδα μας. Τονίζω πως οι βουλευτές δεν απαλλάσσονται από τις ευθύνες που έχουν για όσα επονείδιστα έχουν ψηφίσει ως τώρα. Απλώς επιθυμώ να καταστήσω σαφές ότι στον φάκελο δίωξης που τους αφορά προστίθενται σελίδες καθημερινώς.
Εύχομαι καλή λευτεριά, σύντομα.

Γεώργιος Ν. Σγούρδος
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: